מצרכים
- ¾ כוס חלב סויה
- ¾ כוס שמן זית
- 1.5 כפות מיץ לימון
- כפית חרדל
- קורט מלח
אופן ההכנה
טוחנים הכל יחד באמצעות בלנדר יד עד לקבלת מרקם חלק.
המלצה: הכינו בכמויות קטנות – המיונז נשמר כשבוע במקרר.
המתכון מוגש באדיבות התזונאית נועה אברהם.
בתיאבון!
בדקתם פעם את רשימת הרכיבים במיונז שלכם? שמתם לב שיש שם סוכר? קבלו מתכון למיונז ביתי מבוסס חלב סויה. טעים, מהיר וקל להכנה.
טוחנים הכל יחד באמצעות בלנדר יד עד לקבלת מרקם חלק.
המלצה: הכינו בכמויות קטנות – המיונז נשמר כשבוע במקרר.
המתכון מוגש באדיבות התזונאית נועה אברהם.
בתיאבון!