אין צורך בהוספת סוכר.
מצרכים
- 15 תמרים מזן מג'הול (250 גרם)
- 1 תפוח עץ ירוק
- 1/2 כוס מים רותחים
- 2 ביצים
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 1 כוס קמח מלא
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית קינמון
- מעט מלח
כלים
- מעבד מזון
- 1 קערה
- 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית שקעים (12 יחידות)
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
- משמנים את התבניות או את השקעים לעוגות האישיות
- משרים במים רותחים את התמרים המגולענים למשך 10 דקות. לאחר מכן, מעבירים את התמרים יחד עם הנוזל למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים את הביצים והשמן ומערבבים פעם נוספת, למרקם חלק ללא גושים.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, קינמון ומלח ומעבדים לעיסה אחידה.
- קולפים את התפוח וחותכים אותו לקוביות.
- מעבירים את כל העיסה לקערה נוספת ומערבבים יחד - באופן ידני.
- את העיסה כולה מעבירים לתבנית או לתבניות האישיות
- אופים למשך כ-35 דקות (בעוגות האישיות 30 דקות בלבד).
בתיאבון!