home icon work icon education icon city icon

סלט ישראלי

מתכון עשיר הכולל קטניות ופירות

כמות: 5 מנות

מרכיבים

  • נבטים (סוגים שונים - לא של צנונית)
  • 1 תפוח עץ חתוך לרצועות דקות
  • 1 תפוז חתוך לרבעי פרוסות 
  • חופן של צנוברים 
  • חופן זרעי חמניות/דלעת
  • חופן חמוציות, עדיף ללא סוכר
  • 2 כפות שמן זית/קנולה
  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט
  • מעט פלפל שחור 

אופן ההכנה

לערבב את כל המרכיבים ולהגיש.

ערכים תזונתיים למנה

140 קלוריות, 13 גרם פחמימות, 9 גרם שומן, 10 מ"ג נתרן, 2.5 גרם סיבים תזונתיים

בתיאבון!