home icon work icon education icon city icon

סלט כרוב עם פירות יבשים ואגוזים

מתכון מתאים לט"ו בשבט

כמות: 2 מנות

מרכיבים

  • 1/2 כרוב לבן, חתוך לרצועת דקיקות
  • 1/2 כרוב אדום, חתוך לרצועות דקיקות
  • חופן חמוציות
  • חופן אגוזי פקאן או אגוזי מלך
  • חופן בוטנים טבעיים ללא מלח, קצוצים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 3 תמרים מגולענים וקצוצים באופן גס או 4 משמשים יבשים וקצוצים באופן גס
  • 3 כפות שמן זית / קנולה

אופן ההכנה

לערבב את כל המרכיבים ולהגיש.

ערכים תזונתיים למנה

164 קלוריות, 13 גרם פחמימות, 12 גרם שומן, 12 מ"ג נתרן, 3 גרם סיבים תזונתיים

בתיאבון!