home icon work icon education icon city icon

הרגלי הצריכה והתזונה המודרניים מבוססים במקרים רבים על מזון מעובד ומתועש, הנאכל "על הדרך", במהירות, לא תמיד בחברת המשפחה או החברים, ובמקרים רבים מול שלל המסכים הממלאים את סביבותינו. המלצות התזונה הים תיכונית, שגובשו באגף התזונה במשרד הבריאות, מבקשות להתמודד עם כל ההיבטים של המציאות הזו. לראשונה, הן כוללות לא רק רשימות של מזונות מומלצים אלא גם התייחסות לאופן בו אנו אוכלים את המזון, מקורותיו, וכן הרגלי הפעילות הגופנית שלנו.

מה קורה לגוף שלנו בחורף? למה אנחנו כל כך רעבים? מדוע מתעורר בנו תיאבון גובר לפחמימות? והאם קיים אוכל ״מנחם״ ובריא?

אוכלים טבעי, צבעוני, עם טעמים וריחות מוכרים ואהובים - ובעיקר בריא יותר. הכירו את כל מה שכדאי לדעת על המלצות התזונה של משרד הבריאות, ואלו עוד יתרונות יש להן.

הציגו לי כתבות נוספות