כמות: 2 מנות גדולות או 4 מנות קטנות
מרכיבים
2 כוסות קוביות אבטיח
אופן ההכנה
- חותכים אבטיח לקוביות
- מקפיאים 4 שעות לפחות
- מקשטים כוסות:
- מדביקים סרט דביק ירוק בתחתית הכוס
- מציירים על הכוס בטוש לא מחיק גרעיני אבטיח
- מערבלים את האבטיח הקפוא בבלנדר
- מחלקים לכוסות ומגישים
ערכים תזונתיים
גודל מנה | קלוריות | חלבון | שומן | פחמימות |
כל הכמות | 112 | 2 גרם | 0.6 גרם | 27 גרם |
1 מנה גדולה | 56 | 1 גרם | 0.3 גרם | 13.5 גרם |
1 מנה קטנה | 28 | 0.5 גרם | 0.15 גרם | 7 גרם |