home icon work icon education icon city icon

קרטיב קיווי-אבטיח

הקרטיב מהווה מנה מצננת, עשירה באיכותה מבחינת ויטמינים, בייחוד בויטמיני C ו-A, ומכילה גם מינרלים וסיבים

כמות: ​6 - 8 קרטיבים

מרכיבים

  • 2 קיווי
  • 2 כוסות קוביות אבטיח

אופן ההכנה

  1. טוחנים במעבד מזון 2 קיווי ו-2 כוסות אבטיח
  2. ממלאים כוסיות להכנת ארטיקים ברסק קיווי עד למחצית גובהן
  3. מקפיאים 20 דקות
  4. ממלאים את הכוסיות ברסק אבטיח
  5. נועצים מקל במרכז כל כוסית
  6. מקפיאים 6 שעות לפחות

ערכים תזונתיים

גודל מנה קלוריות חלבון שומן פחמימות
כל הכמות (6 - 8 ארטיקים) 204 4 גרם 1 גרם 44 גרם
1 ארטיק 29 0.6 גרם 0.14 גרם 6 גרם

סרטון: הכנת קרטיב קיווי-אבטיח